Gratinat de col i carn picada

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de col blanca
  • 100 g de mantega
  • Sal, pebre i pebre vermell
  • 200 ml de brou de carn
  • 4 cebes
  • 400 g de carn picada
  • Una llauna de tomàquet
  • 3 ous
  • 200 g de crema
  • 200 g de formatge Feta

6 racions

Elaboració

Elimina les fulles exteriors de la col, talla per la meitat i talla a tires.
Escalfa 50 g de mantega i fregeix la col, assaona amb sal, pebre i pebre vermell picant.
Aboca 1 dl de brou, cobreix amb la tapa i cou aproximadament uns 15 minuts a foc lent.
Pela les cebes, talla a tires fines i fregeix en la mantega restant, agrega la carn picada i cuina uns 8 a 10 minuts. Assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 160 graus (140 graus amb forn de convecció).
Barreja la resta del brou amb la meitat de tomàquet
Mescla els ous batuts i la crema amb l'altra meitat de tomàquet, assaona amb sal i pebre.
Col·loca en una font, per forn, greixada, la col i la carn picada, ruixa amb el brou de tomàquet i escampa per sobre, ven repartit, el formatge i la barreja d'ou i crema.
Gratina en el forn aproximadament uns 30 minuts i serveix de seguida.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!