0us farcits a la Suïssa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure els ous en aigua bullint durant 10 minuts i submergir immediatament en aigua freda per aturar el procés de cocció.
Deixar refredar.
Pelar-los molt bé i tallar-los per la meitat en sentit longitudinal.
Extreure amb cura els rovells, posar-les en un bol i aixafeu-les amb una forquilla.
Picar el salmó molt petit, reservant uns tallets per adornar.
Barrejar el salmó picat amb la pasta de les gemmes i omplir la meitat dels ous amb aquesta preparació.
A continuació, posar un ornament fet amb un trosset de salmó sobre cada meitat de l'ou i escampar-brots de cibulet. Servir ben freds.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se