0us farcits a la Suïssa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ous mitjàns,
  • 150 grams de salmó fumat,
  • 1 cullerada de maionesa
  • Pebre mòlt al gust
  • 1 cullerada de mostassa
  • Cibulet al gust i
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Coure els ous en aigua bullint durant 10 minuts i submergir immediatament en aigua freda per aturar el procés de cocció.
Deixar refredar.
Pelar-los molt bé i tallar-los per la meitat en sentit longitudinal.
Extreure amb cura els rovells, posar-les en un bol i aixafeu-les amb una forquilla.
Picar el salmó molt petit, reservant uns tallets per adornar.
Barrejar el salmó picat amb la pasta de les gemmes i omplir la meitat dels ous amb aquesta preparació.
A continuació, posar un ornament fet amb un trosset de salmó sobre cada meitat de l'ou i escampar-brots de cibulet. Servir ben freds.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: