Coca de Sant Joan per a celíacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

Per a la decoració:

12 racions

Elaboració

Posar el sucre i l'anís a velocitat 10 durant uns segons.
Seguidament afegir la pell de llimona i programar durant 30 segons, velocitat 10.
Afegir la llet, la mantega, l'ou i el llevat i programar 1 1/2 minut, temperatura 37º, velocitat 2,5.
Posar la resta d'ingredients, barrejar uns segons a velocitat 6 i programar 3 minuts a velocitat espiga.
Posar la massa damunt el Silpat donant-li la forma desitjada o bé en una plata de forn coberta de paper vegetal.
Decorar la massa amb la fruita i el sucre humit.
Deixar que llevi i posar-la al forna calent a 180º durant uns 25 minuts (programació orientativa, depenent del forn amb què es treballi).

Notes

És molt bona acompanyada amb cava.
Si es vol farcir es pot tallar per la meitat i posar-hi nata, crema, etc.
Aquesta recepta és de la Roser Milà de rosermila.cat qui me l'ha cedit per a poder-la publicar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se