Mermelada de prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

peleu les prunes sense que la polpa tregui el suc i traieu-los el pinyol amb molta cura.
peseu-les
per cada quilo de prunes,afegiu-hi uns400 g de sucre i un raig d'aigua.poseuho en una cassola,
tapeu-ho i deixeu-horeposar fins l'endemá.
passat aquest temps, poseu la cassola al foc i coeu-les 30 minuts aproximada ment perquè agafin
densitat.
comproveu que la melmelada de prunes esta llesta agafant-ne una cullerada i mirant si queda espessa en posar-la en un plat fred.si us agrada la consistència que té,pareu el foc i poseu-la en pots que previament heu d'haver esterilitzat.
tapeu-los i reserveu-los uns quants dies perquè la melmelada agafi cos.ara ,si voleu que es
conservi mes temps,cal posar els pots en una cassola amb aigua freda i deixar-los bullir
uns 25 minuts comptant a partir del moment que l'aigua arrenqui el bull.

1h

Notes

en unas llesquetes de pa turrat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se