Pasta amb pollastre, enciam, formatge i fruits secs

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 cassola
1 paella una mica fonda
1 ganivet

Elaboració

En una cassola bullir, amb sal i una mica d'oli, la pasta fins que estigui al "dente". Retirar l'aigua i reservar.
Mentre bull la pasta, posar oli en una paella una mica fonda.
I saltejar el pit de pollastre tallat a tires fines, les seves, la poma i l'enciam tallats a la juliana, i les anous, quan estigui tot cuit. Afegir la pasta, el formatge blau i la nata líquida, posar sal i pebre al gust i servir-lo ràpidament.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se