Paella a l'estil Parellada
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- oli d'oliva
- 4 llangostins
- 4 escamarlans
- 1 sèpia tallada a dauets
- 1/2 k de musclos
- 1/4 k cloïses
- 100 g de costelleta de porc
- 1/2 pebrot vert i 1/2 vermell tallats a dauets
- 1 ceba mitjana tallada a daus
- 4 tasses d'arròs bomba
- fumet de peix
Elaboració
En una paella hi posarem oli d'oliva i passarem la costella de porc fins que estigui daurada.
Treiem i reservem.
En el mateix oli hi passarem els llangostins i els escamarlans.
Treiem i reservem.
Farem el sofregit en el mateix oli amb la ceba i el pebrot.
Hi afegirem la sèpia.
Quan estigui fet hi abocarem l'arròs.
Remenarem un parell de minuts perquè agafi el gust.
Acte seguit hi posarem el fumet de peix calent i el courem.
Mentre es cou hi posarem la costelleta trossejada sense l'os.
En una altre paella haurem fet els musclos i les cloïses i les haurem netejat, així com també haurem netejat els escamerlans i les cloïses.
Quan l'arròs estigui el servirem amb tot el peix ja net.
Notes
Aquest arròs és el que més agrada a casa perquè ningú ha de fer cap esforç per a netejar-lo perquè ja ho està.
Suposo que ja coneixeu la història del Sr. Parellada que li agradava menjar l'arròs d'aquesta manera al Restaurant Set Portes de Barcelona.
Si el feu amb amor segur que quedarà mot bo.
Comparteix aquesta recepta: