Paella a l'estil Parellada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella hi posarem oli d'oliva i passarem la costella de porc fins que estigui daurada.
Treiem i reservem.
En el mateix oli hi passarem els llangostins i els escamarlans.
Treiem i reservem.
Farem el sofregit en el mateix oli amb la ceba i el pebrot.
Hi afegirem la sèpia.
Quan estigui fet hi abocarem l'arròs.
Remenarem un parell de minuts perquè agafi el gust.
Acte seguit hi posarem el fumet de peix calent i el courem.
Mentre es cou hi posarem la costelleta trossejada sense l'os.
En una altre paella haurem fet els musclos i les cloïses i les haurem netejat, així com també haurem netejat els escamerlans i les cloïses.
Quan l'arròs estigui el servirem amb tot el peix ja net.

30min

Notes

Aquest arròs és el que més agrada a casa perquè ningú ha de fer cap esforç per a netejar-lo perquè ja ho està.
Suposo que ja coneixeu la història del Sr. Parellada que li agradava menjar l'arròs d'aquesta manera al Restaurant Set Portes de Barcelona.
Si el feu amb amor segur que quedarà mot bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se