Filet de vedella a la rossini

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 paella
1 plàtera
1 ganivet
1 colador

Elaboració

Es fregeixen les llesques de pa amb mantega i es van posant en una plàtera de servir.
Amb la mantega que ha sobrat del pa es fregeixen el filets, i quan estiguin fets al punt, els posarem damunt de cada llesca, sobre la carn hi posarem una capa de foie gras i uns talls molt fins de tòfona.
Afegirem una copa de xerès a la mantega que haurà quedat a la paella, ho farem reduir a la meitat, la colarem i ho tirarem per sobre de cada filet.

20min

Notes

S'ha de fer i servir-lo ràpid per tal de que no es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se