Coques d'oli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem diluint el llevat en mig got d'aigua temperada, afegim el sucre i barregem bé.
Abocar el llevat diluïda en un bol i afegir 5 cullerades de farina i treballar fins aconseguir una massa tova i uniforme; deixar reposar durant 1 hora cobrint-la amb un drap.
En un bol afegir la massa fermentada juntament amb la resta de farina, una tassa d'aigua, 2 cullerades d'oli i 1 culleradeta de sal fina, treballar fins a aconseguir una massa uniforme i deixar reposar uns altres 30 minuts.
Amassar de nou durant uns minuts i deixar fermentar durant 15 minuts més.
Barrejar 4 cullerades d'aigua amb 4 d'oli d'oliva i 1 cullerada de sal gruixuda.
Estendre la massa i posar-la en una safata de forn prèviament untada amb oli i pintar la massa amb la meitat de la barreja d'aigua i oli, deixar que fermenti durant 20 minuts (també es pot preparar en petites coques circulars).
Introduir en el forn durant aproximadament 20 minuts a 220 º, la superfície ha de quedar daurada; treure del forn i pintar-la amb la barreja sobrant d'oli i aigua.

Notes

Si es desitja es pot afegir una mica de sucre per sobre per obtenir unes postres més dolç


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se