Tallarines de l'avia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 Olla
1 cassola
1 colador
1 cullera de fusta
1 safata pel forn

Elaboració

Bullirem amb aigua i sal les tallarines i quan estiguin al dente les deixarem escórrer, guardam una mica d'aigua.
En una cassola hi posarem 150 grams de mantega i quan serà fosa, la ceba tallada molt fina, deixarem que es vagi fen rossa molt lentament hi posarem els quatre tomàquets pelats i molt madurs tallats petits, quan estigui sofregit hi posarem el pernil dolç tallat a tiretes. Remenarem amb una cullera de fusta una mica la cassola i hi afegirem els xampinyons tallats a tires i una mica de l'aigua que hem guardat.
Quan veiem que la salsa ja és al punt, hi posarem les tallarines, una mica nou moscada, pebre al gust i 75 grams de formatge rallat, ho remenarem ben bé perquè quedi ben repartit.
Els posarem en una safata pel forn, els cobrirem amb la resta del formatge rallat i mantega, els posarem al forn fins que estiguin gratinats.

40min

Notes

També es pot fer en qualsevol pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se