Pebrots verds farcits

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Saltem amb oli d'oliva la ceba, els xampinyons i el carabasó finament picats
i hi incorporem la picada d'all el julivert i les ametlles. Batem els 2 ous
i fem un remenat amb les verdures quan siguin cuites, a fi de lliga una mica
el farcit.
Per a la salsa, fregim la ceba amb l'oli, li afegim la farina, deixem que es
torri una mica i ho ruixem amb el vi. Quan el vi s'hagi evaporat una mica hi
afegim el brou, ho deixem bullir uns minuts.
Rentem els pebrots, els traiem els manecs i les llavors i els farcim. Els
col-loquem en una safata de forn, els ruixem amb la salsa i els fem coure
tapats uns 30 minuts

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se