Pebrots verds farcits

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 pebrots verds de mida mitjana
  • 1 ceba
  • 500gr de xampinyons
  • 250gr de carabassons
  • 2 ous
  • 2 alls
  • 10 ametlles torrades
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Juliver
  • (Per la salsa de vi)
  • 1/2 ceba
  • 1 cullerada de farina
  • 1/2 l de brou vegetal
  • 1 tasseta de vi blanc
  • oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Saltem amb oli d'oliva la ceba, els xampinyons i el carabasó finament picats
i hi incorporem la picada d'all el julivert i les ametlles. Batem els 2 ous
i fem un remenat amb les verdures quan siguin cuites, a fi de lliga una mica
el farcit.
Per a la salsa, fregim la ceba amb l'oli, li afegim la farina, deixem que es
torri una mica i ho ruixem amb el vi. Quan el vi s'hagi evaporat una mica hi
afegim el brou, ho deixem bullir uns minuts.
Rentem els pebrots, els traiem els manecs i les llavors i els farcim. Els
col-loquem en una safata de forn, els ruixem amb la salsa i els fem coure
tapats uns 30 minuts

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: