"Allipebre" de angules

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem la paella al foc amb l'oli, sofregim una cabeça d'alls amb les patates trossejades, tirem el pebre vermell, sofregim de nou i afegim l'aigua.
A continuació afegim les anguiles trossejades i el llorer.
Deu minuts després posem l'arròs i finalment tirem la picada (elaborat amb ametlles, all i julivert) i les angules.
Continuar cuinant fins que l'arròs estigui al dente i servir de seguida

Notes

Les "Angules" es poden substituir per "Gules"


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se