Canelons de salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba en juliana i el pebrot a trossets.
Sofregim la ceba i el pebrot i reservem.
Trossegem l'all i el fregim amb oli.
Retirem l'all i en el mateix oli fregim el bacallà sense coure'l gaire.
Barregem el bacallà fet a dauets amb el sofregit de ceba i pebrot.
Afegim els trossets d'all fregit i les tres cullerades de tomàquet fregit.
Farcim els talls de salmó amb la barreja i els deixem refredar a la nevera.
A l'hora de servir els amanirem amb una vinagreta feta amb vinagre de Mòdena, oli verge i sal.

20min

Notes

És un plat molt vistós i molt adequat per l'estiu.
La vinagreta la farem amb la proporció de quatre parts d'oli per una de vinagre. Hi posarem sal i pebre i ho emulsionarem.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se