Carre de porc embolicat en col cabdell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Argentina
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar bé les fulles de col en aigua freda i submergir durant un parell de minuts, o fins que blanquegin, en aigua bullint.
Després refrescar en aigua freda.
Escórrer sobre un drap net i assecar delicadament per evitar que es trenquin.
Escalfar l'oli en una cassola juntament amb el romaní i l'all pelat sencer. Afegir el carré, també sencer i assaonar.
Daurar-lo a foc viu, girant-lo, fins que formi una petita crosta per tots els costats.
Incorporar el vi i deixar bullir un parell de minuts.
Retirar el carré de la cassola i embolicar-lo en les fulles de col de cabdell.
Eliminar el greix del fons de la cocció i colar.
Posar en una asadera el carré i banyar-lo amb el fons de la cocció, desgreixat.
Tapar amb un paper greixat i enfornar durant uns trenta minuts, a temperatura moderada, uns 175 graus.
Després retirar del forn, deixar reposar uns deu minuts, destapar i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se