Cintes amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en abundant aigua amb sal segons instruccions del fabricant.
El sofregit: Piqueu la ceba molt fina i fer el mateix amb els espinacs.
En una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, fregir la verdura fins que estigui transparent.
Partir les olives per la meitat i afegir-les a la paella juntament amb el pernil tallat a tiretes.
Escórrer la pasta quan estigui feta i barrejar-la amb el sofregit. Afegir pebre negre mòlt, formatge parmesà i servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se