Callos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa.

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli, quan és ben calent, s'hi posa el bitxo i seguidament es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet i un raig de brandi.
Hi tirem la panxa a daus, afegim una mica d'aigua i que faci xup xup.
Mentrestant fem una picada amb un gra d'all, julivert i ametlles torrades, i seguidament ho afegim tot a la cassola, deixarem que la salsa quedi ben lligada.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se