Canelons de confit d'ànec amb ceps

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn.

Elaboració

Retirar les pells i els ossos del confit i esmicolar-lo.
Posar en un cassó l'oli del confit i confitar la ceba, l'escalunya i la meitat dels ceps remullats i tallats ben petits.Afegir el confit i regar-ho amb el xerès. Deixar evaporar i
afegir la nata fins que quedi tot lligat.
Coure les plaques dels canelons segons el temps del fabricant i repartir la preparació
anterior i enrotllar.
Preparar una beixamel enrossint en mantega u oli una ceba tallada petita i la resta de ceps.
Afegir la farina, i la llet, també s'hi pot posar l'aigua de remullar els ceps,al vostre gust.
Untar de mantega la safata, posar els canelons al damunt i cobrir-los de beixamel.
Empolvorar amb formatge i gratinar a 180º.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se