Panellets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell; un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Quan hàgiu aconseguit el puré,deixeu-lo refredar completament.A continuació, afegiu-hi el sucre, l´ametlla mòlta i la pell de la llimona ratllada.
Amb una forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s`estovi, fins que quedi ben uniforme.
Ja està llesta la massa que serveix de base per a qualsevol tipus de panellets que vulgueu fer Per treballar aquesta massa i donar forma als diferents panellets, cal que us empolseu les mans amb farina per evitar que se us enganxi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se