Patates Duquesa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Paper sulfurat per forn.

Elaboració

En una cassola, posem llet i un pessic de sal. Quan la llet ja bull, anem tirant el puré i anem remenant amb el batedor de varetes.
Quan el puré té una textura més aviat espessa, el traiem i el deixem refredar.
A la safata del forn, posem un full de paper sulfurat, i l'untem amb mantega.
Seguidament, omplim la manega pastissera amb el puré, i amb el broc rissat més gran, anem fent rosetons de puré. Seguidament, espolsem amb formatge ratllat, i ho gratinem al forn, fins que el formatge estigui daurat.
Aquestes patates, tan es poden menjar com a primer plat, o poden anar molt bé, com a guarnició per plats tant de carns, com de peix.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se