Arengada a la porta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem l'arengada i l'emboliquem amb un parell o tres de fulles de paper de diari.
Coloquem l'embolcall al llindar d'una porta robusta i la tanquem amb compte, vigilant de no trencar la porta, no seria la primera que es despenja,amb una mica de pressió sol haver'n-hi prou.
Desemboliquem i si ho hem fet b l'arengada ha quedat escatada, traiem la tripa, separem els lloms de l'espina.
Esfilagarcem els lloms i tirem pel damunt un raig de vinagre de vi per tal de matar un xic la salabror.

10min

Notes

Per acompanyar va bé una bona torrada ben sucada amb all, sal i un bon raig d'oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se