Arengada a la porta
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Arengada grosseta
- Raig de vinagre
1 racions
Elaboració
Agafem l'arengada i l'emboliquem amb un parell o tres de fulles de paper de diari.
Coloquem l'embolcall al llindar d'una porta robusta i la tanquem amb compte, vigilant de no trencar la porta, no seria la primera que es despenja,amb una mica de pressió sol haver'n-hi prou.
Desemboliquem i si ho hem fet b l'arengada ha quedat escatada, traiem la tripa, separem els lloms de l'espina.
Esfilagarcem els lloms i tirem pel damunt un raig de vinagre de vi per tal de matar un xic la salabror.
10min
Notes
Per acompanyar va bé una bona torrada ben sucada amb all, sal i un bon raig d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.