Arengada a la porta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Arengada grosseta
  • Raig de vinagre

1 racions

Elaboració

Agafem l'arengada i l'emboliquem amb un parell o tres de fulles de paper de diari.
Coloquem l'embolcall al llindar d'una porta robusta i la tanquem amb compte, vigilant de no trencar la porta, no seria la primera que es despenja,amb una mica de pressió sol haver'n-hi prou.
Desemboliquem i si ho hem fet b l'arengada ha quedat escatada, traiem la tripa, separem els lloms de l'espina.
Esfilagarcem els lloms i tirem pel damunt un raig de vinagre de vi per tal de matar un xic la salabror.

10min

Notes

Per acompanyar va bé una bona torrada ben sucada amb all, sal i un bon raig d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Albert Vilas diu:
Falta la ceba crua per sobre, company !!!...i el porró de vi, clar !!!...enhorabona per la recepta...no per la seva elaboració, clar, si no per recordar aquest plat tant típic i, avui en dia, tant oblidat.
Dolça garcia diu:
umm que bones.... el més dificil de la recepte és trobar-les, ja que de petita la caixa de arengades estava a fora de totes les botiguetes de queviures ara la cosa esta mes complicada....
Jou Muntada Gratacós diu:
Gràcies mestre...almenys algú comenta!!!Merces...
Jou Muntada Gratacós diu:
Al meu poble n'hi han a molts llocs...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: