Tallarines a la carbonara "Clàssica"
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Apenins
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 grans d'all
- 150g Bacò o cansalada
- Julivert
- 4 Rovells i 2 clares d'ou
- Raig de vi blanc
- 400g tallarines
- 120 g de formatge parmesà ratllat
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
4 racions
Elaboració
1- Posem aigua a bullir, quan bulli i afegim sal i les tallarines, mentrestant nem fent els altres passos...
2- Axafem quatre grans d'all a el polze, amb pela i tot,i els posem en una paella amb oli i mantega fins que s'enrrosseixin. En acabat treiem els alls i tirem la cansalada. Quan la cansalada estigui daurada i afeigim el raig de vi i deixem reduir, quan ho tinguem llest reservem.
3- En un morter i aboquem el julivert i el paremsà, tot ja picat i ratllat, juntament amb els rovells i les clares, i ho xatem tot ben xatat.
4- Aboquem la cansalada en un bol amb la pasta i pel damunt i escampem els ous amb el julivert i el formatge, amb la mateixa escalfor de la pasta els ous han de quedar mig fets, queda un tacte genial...
A disfrutar!!!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1344 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.