Amanida de fesolets amb arengada i ganxims amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues arengades de casco
  • 300 grams de ganyims dessalats
  • Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 600 grams de fesolets cuits ( també els podem coure nosaltres )

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fiquem els fesolets en el bol de vidre, juntament amb les dues arengades netes i esqueixades ben menudes. Tot seguit, esmicolem els ganyims i els afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la afegim en el bol. Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem a la safata de porcellana, tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: