Amanida de fesolets amb arengada i ganxims amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dues arengades de casco
- 300 grams de ganyims dessalats
- Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
- 600 grams de fesolets cuits ( també els podem coure nosaltres )
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fiquem els fesolets en el bol de vidre, juntament amb les dues arengades netes i esqueixades ben menudes. Tot seguit, esmicolem els ganyims i els afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la afegim en el bol. Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem a la safata de porcellana, tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...