Cuixa de xai amb salsa de gerds

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

Elaboració

Posar la cuixa de xai en una safata de forn, banyar amb el suc de taronja, condimentar a gust i afegir el brou. Rostir al forn durant 50 minuts i, de tant en tant, mullar amb el líquid de la cocció.
Presentar calenta o freda.
Salsa de gerds: escalfar en una cassola la melmelada de gerds amb el suc de la cocció del xai desgreixat i la Maizena.
Posar el xai en una plata, embolicar l'os amb paper metalitzat i envoltar amb rodanxes de pomes saltades en el llard.
En el moment de servir, banyar amb la salsa que se serveix en salsera a part.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se