Llenguado al caviar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Rentar els filets, assecar-los, posar-los en una font banyar-los amb la llet i mantenir a la nevera durant 1 hora.
Retirar, escórrer, condimentar amb sal, pebre, nou moscada i la llimona.
Passar cada filet per farina (si es pot 2 vegades), els ous batuts i, finalment, els fideus triturats.
Fregir-los en l'oli.
Agregar al caviar unes gotes de suc de llimona.
Servir els filets en una plata i distribuir-porcions de caviar per sobre.
Decorar amb el julivert arrissat, fulles d'enciam i rodanxes de llimona, aquest peix ha de servir-se amb vi blanc sec bé gelat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se