Llenties amb confit d'ànec

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar en una cassola de fang, profunda, les llenties, les patates pelades i trossejades i les dents d'all pelats i sencers. Cobrir amb aigua, un dit per sobre de les lentias a coure.
Afegeix cinc cullerades d'oli d'oliva verge extra, reservant tres.
Escalfar a foc lent i deixar coure, comptant des que arrenqui el bull, aproximadament mitja hora.
Caldrà vigilar el consum de líquid per si calgués afegir més i caldrà provar per veure si estan fetes les llenties.
Paral-lelament, es treuen les cuixes confitades del seu corresponent envàs, es treu el greix en què es conserven i se salten en una paella, sense més greix que la pròpia, de manera que es dauri la pell, que podrem treure o no, segons gust , sense que es facin les carns. Quan faltin cinc minuts per acabar de fer-se les llenties, s'incorpora el confit d'ànec desossat i trossejat, el vinagre i la sal marina, deixant acabar de fer. Se serveix calent, posant per sobre, les tres cullerades restants d'oli d'oliva, en cru.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se