Arròs de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu els bolets separadament.
Escalfeu un litre D'aigua. Quan arrenqui el bull, escaldeu-hi les mocoses i les cames de perdiu.
Apart, sofregiu en una cassola de terrissa la ceba trixada amb un raig D'oli D'oliva.
Incorporeu-ho a la resta de bolets tallats en talls petits i deixeu-ho coure.Amitja cocció
poseu-hi L'all tallat en rodanxes i les verdures esclivades també trinxades a fi que tot el conjunt cogui bé.
Quan tot aquest sofregit estigui ben confitat i els bolets hagin deixar anar el suc
tireu-hi L'arròs i remeneu.ho bé. Aneu-hi afeint el brou dels bolets de mica en mica i
deixeu.ho coure. Saleu-ho.
Serviu-lo un xic sucós.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se