Llombarda - Rotkohl

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli i fregir el beicó,
afegir la ceba l'all i la poma,
fregir durant 5 minuts,
afegir la llombarda, tapar l'olla i deixar bullir durant 10 minuts,
afegir nabius, vinagre, mel, suc de taronja, full de llorer, gingebre i els claus mòlts,
afegir un got de vi negre,
deixar bullir durant 30 minuts amb l'olla tapada,
treure la fulla de llorer i
servir en fred o calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se