Llombarda - Rotkohl

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Oli d'oliva,
  • 1 cullerada de beico picat,
  • 1 poma pelada i picada,
  • 1 ceba picada,
  • 2 grans d'all picats,
  • 1 cap de llombarda (Rotkohl), tallada a tires fines,
  • 1 tassa de nabius (Preisselbehren)
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic (o de vi negre),
  • 1 cullerada de mel,
  • 1 got de vi negre,
  • 1 / 2 tassa de suc de taronja,
  • fulla de llorer,
  • 1 / 2 cullereta de gingebre i
  • 1 / 4 cullereta de clau mòlt

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli i fregir el beicó,
afegir la ceba l'all i la poma,
fregir durant 5 minuts,
afegir la llombarda, tapar l'olla i deixar bullir durant 10 minuts,
afegir nabius, vinagre, mel, suc de taronja, full de llorer, gingebre i els claus mòlts,
afegir un got de vi negre,
deixar bullir durant 30 minuts amb l'olla tapada,
treure la fulla de llorer i
servir en fred o calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: