La sopa de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis escudelletes de terrissa de mida mitjana.
Un cassó gran
Una cassola fonda

Elaboració

En una cassola, fregim la ceba amb : sucre, sal, i un toc de mel, amb oli d'oliva, i quan ja és ben tova la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i un bon raig de vinagre, fem els ous escalfats, i quan són quallats, els passem a un bol amb aigua freda, i uns glaçons, i els reservem.
A part, fem unes torradetes de pa tallades ben primes, i seguidament, els hi posem formatge pel damunt, i les posem al forn perquè es gratini el formatge, i les reservem.
En una cassola fonda amb aigua fins a la meitat, posem la meitat de la ceba, i el pa sec.
Quan bull, passem la batedora, i corregim de sal.
En el moment de servir-ho a taula, agafem sis escudelles de terrissa, els hi posem un xic de ceba en el fons, i un ou escalfat. Després afegim la sopa, i en el moment de servir-ho a taula, posem un torrada de pa amb el formatge gratinat al damunt, i ja ho podrem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se