Pomes farcides de pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn, mentre treure el cor de les pomes i cuinar durant 20 minuts, que no estiguin fetes del tot.
Posem en un bol el pollastre, les espècies, els fruits secs i la mel.
Barregem bé i posem una culleradeta d'aquesta pasta dins de les mitjas pomes.
Posem una mica de mantega i les empolvorem amb el sucre i les posem en una safata amb una mica d'aigua al forn mitja hora més.

Notes

Una deliciosa barreja de dolç i salat que sorprendrà, a més és molt fàcil de preparar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se