La clotxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem el pa, l'hi tallem la part de dalt, com si fos un barret, buidem tota la molla, i la reservem. A part, escalivem: la ceba, els tomàquets, els alls, i l'arengada, i ho reservem. Si no disposem de brasa, ho podem fer al forn.
En el fons del panet, posem una part de tomàquet, després, la ceba i els alls, a continuació, l'arengada, i per acabar, la resta de tomàquet, (si volem el podem ratllar).
Ho reguem amb força oli d'oliva, i seguidament, tapem amb la molla, i ja ens ho podem menjar.
Nota= l'arengada, l'hem de posar esqueixada.

40min

Notes

Aquesta menja, és típica de la zona de la Terra Alta:, Gandesa, Batea, Arnes, Bot, La Fatarella, Horta de Sant Joan, Pinell de Brai, etc... Sobretot quan van a la collita de l'oliva, i acompanyada d'un bon ví d'aquella terra, és sensacional.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se