Coca de fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barregem tots els ingredients per fer la massa i quan no sens pegui la deixem reposar durant una hora, mentre netegem els fedrolics, trinxem els alls i el julivert.
Amb l'ajuda d'un corró estirarem la pasta en una llauna pel forn que segons la quantitat en sortiran dos o tres cocs.
Posarem els fedrolics ben amuntonats,l'all el julivert el pebre vermell la sal i l'oli i la llonganissa.
Tindrem el forn prèviament calent i a 2ooº i ho deixarem coure durant 30 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se