Rigatoni farcits de carn amb beixamel de roquefort

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la beixamel :

4 racions

Elaboració

Per als rigatoni : Posa a coure la pasta en abundant aigua, afegeix sal en el moment en que l'aigua entri en bull. Coure fins que la pasta estigui al dente, si es fa massa serà més difícil omplir els rigatoni.
Quant estigui al punt, refreda sota el raig d'aigua freda, escorre bé i reserva.
Per al farciment es pot utilitzar una resta de farciment de canelons o qualsevol tipus de carn picada i guisada que agradi.
Omplir els rigatoni amb la carn, es pot fer de forma manual o utilitzant una màniga pastissera
Per la bechamel : Fondre la mantega en un cassó o en el seu lloc escalfa l'oli d'oliva i afegeix l'escalunya, ofegar a foc mitjà i quan comenci a daurar-se, incorpora la farina, torrala i seguidament afegeix la llet sense deixar de remenar amb unes varetes, afegeix la pebre negre, la nou moscada i sal al gust i continua batent fins a obtenir una crema homogènia, sense grumolls. Quan comenci a espessir afegeix el formatge rocafort trossejat i barreja bé perquè s'incorpori a la beixamel, quan estigui a punt, afegeix les nous i reserva.
Disposa en els plats els Rigatoni farcits de carn i banya'ls amb la beixamel de roquefort, rega amb un fil d'oli d'oliva emulsionat amb oli de nous al gust i ja pots servir aquest suculent entrant.

Notes

El rigatoni és un tipus de pasta en forma de tub amb estries en la seva superfície exterior. La intenció d'aquestes rugositats és la de poder oferir major superfície d'adherència a salses i acompanyaments líquids d'alguns plats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se