Llenties a l`estil de Ayerbe

Categoria:
Típica de: Espanya → Pirineu Aragonès
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossegem les carns i coem amb aigua a foc mitjà.
Quan comença a bullir es escuma i es deixa hora i mitja més.
Quan faltin 40 minuts per a aquest temps, afegim les llenties a l'olla.
Tallem la ceba, fina, i la fregim en una paella fins que es dauri, afegim la sal, i ho afegim a l'olla amb el llorer, el botifarró i el xoriço tallats a rodanxes gruixudes.
Deixem que bulli 10 minuts i ho retirem del foc, servir de seguida

Notes

Ayerbe poble aragonès al Somontano pirinenc.
Aquest plat es pot preparar amb mongetes en comptes de llenties i és molt propi per a un dia fred d'hivern


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se