Llenties a l`estil de Ayerbe
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Pirineu Aragonès
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de llenties,
- Mitja orella de porc,
- 1 cua de porc,
- Mitja careta de porc,
- 2 botifarrons,
- 2 xoriços de cuinar,
- 1 ceba,
- 2 fulles de llorer,
- Oli, aigua i sal
4 racions
Elaboració
Trossegem les carns i coem amb aigua a foc mitjà.
Quan comença a bullir es escuma i es deixa hora i mitja més.
Quan faltin 40 minuts per a aquest temps, afegim les llenties a l'olla.
Tallem la ceba, fina, i la fregim en una paella fins que es dauri, afegim la sal, i ho afegim a l'olla amb el llorer, el botifarró i el xoriço tallats a rodanxes gruixudes.
Deixem que bulli 10 minuts i ho retirem del foc, servir de seguida
Notes
Ayerbe poble aragonès al Somontano pirinenc.
Aquest plat es pot preparar amb mongetes en comptes de llenties i és molt propi per a un dia fred d'hivern
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1131 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.