Pollastre guisat amb arròs (Ghana)
Ingredients
- Arròs
- Pollastre,
- Sofregit de tomàquet
- Tomàquets frescos
- Pebrot verd.
- Caldo de pollastre,
- Ceba,
- Alvocat
- Cogombre
- Gingebre
- All,
- Pebre en pols
- Sal,
- Aigua,
- Especies,
- Oli
Elaboració
Rentar el pollastre i tallar el en trossos.
Poseu en una cassola amb una mica d’aigua i afegiu tres grills d’all picats, el gingebre a i una mica de sal amb el pollastre. Posar al foc i quant comenci a bullir esperar 15 minuts. Retirar el pollastre i en una paella al foc, daurar el pollastre.
Reservar l’oli per el guisat.
Rentar les cebes, tallar-les rodanxes, tallar els tomàquets frescos i el pebrot verd. Cal mantenir-los per separat, per evitar que l’aigua dels tomàquets mulli la seva i el pebrot.
En una paella amb oli sofregir la ceba i quan estigui daurada afegiu la pebre en pols i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet rallat i sofregiu-lo. Desprès afegiu el tomàquet a rodanxes.
Deu minuts més tard afegiu el pebrot verd a trossos i seguidament incorporar el pollastre.
Bullir l’arròs amb molt poca aigua fins que s’evapori tota en 30 minuts
Es serveix l’arròs amb el guisat
Notes
Recepta típica de Ghana
Comparteix aquesta recepta: