Pollastre guisat amb arròs (Ghana)

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Arròs
  • Pollastre,
  • Sofregit de tomàquet
  • Tomàquets frescos
  • Pebrot verd.
  • Caldo de pollastre,
  • Ceba,
  • Alvocat
  • Cogombre
  • Gingebre
  • All,
  • Pebre en pols
  • Sal,
  • Aigua,
  • Especies,
  • Oli

Elaboració

Rentar el pollastre i tallar el en trossos.
Poseu en una cassola amb una mica d’aigua i afegiu tres grills d’all picats, el gingebre a i una mica de sal amb el pollastre. Posar al foc i quant comenci a bullir esperar 15 minuts. Retirar el pollastre i en una paella al foc, daurar el pollastre.
Reservar l’oli per el guisat.
Rentar les cebes, tallar-les rodanxes, tallar els tomàquets frescos i el pebrot verd. Cal mantenir-los per separat, per evitar que l’aigua dels tomàquets mulli la seva i el pebrot.
En una paella amb oli sofregir la ceba i quan estigui daurada afegiu la pebre en pols i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet rallat i sofregiu-lo. Desprès afegiu el tomàquet a rodanxes.
Deu minuts més tard afegiu el pebrot verd a trossos i seguidament incorporar el pollastre.
Bullir l’arròs amb molt poca aigua fins que s’evapori tota en 30 minuts
Es serveix l’arròs amb el guisat

1h 30min

Notes

Recepta típica de Ghana

Per


Recepta de cuina de Pollastre guisat amb arròs (Ghana)

Pollsatre guisat amb arròs

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Bona recepta i que sens dubte cal probar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: