Olla barrejada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem una olla gran, l'omplim amb aigua, i anem posant tots els ingredients, per tal de fer el brou. Posem : la gallina, les carcases, l'os de pernil, la vedella, l'orella, la cansalada, la cua de porc, dues fulles de col, una pastanaga neta, dues patates pelades tallades per la meitat, dues branques d'àpi, una ceba pelada tallada per la meitat, i tres porros ben nets. Ho deixem bullir una hora i mitja, i seguidament, ho escorrem, i passem el brou a una cassola fonda, per fer l'olla barrejada.
Un cop el brou el tenim a la cassola, anem afegint : la col tallada a trossos regulars, les pastanagues tallades a brunoise regular, les patates tallades a quadrets, els fideus,i els cigrons amb una mica del suc de courels.
Seguidament, afegim: la vedella tallada a trocets, la cansalada tallada a trocets, la gallina també trossejada, la botifarra blanca tallada a rodelles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, aproximadament, 45 minuts més.
En aquest moment, afegim la botifarra negra tallada a rodelles, corregim de sal, deixem coure cinc minuts més, i ja la podrem servir en una olla de terrissa, ben bonica a taula, amb una plat a sota, per no cremar-se. !! bon profit ¡¡

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se