Conill guisat amb cargols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem el conill a trossos, el salem.
Enfarinar i fregir en una paella, deixant-lo a mig fregir.
Amb l'oli restant, i en una cassola, posem les pastanagues, les cebes, el llorer, la meitat dels alls, la farigola, el julivert, l'albergínia, el pebrot i el bitxo, tots aquests ingredients tallats en trossos petits; remoure perquè es faci bé.
Passats uns minuts (però no massa estona), el ruixem amb vi i després afegirem el tomàquet, prèviament tallat a trossets.
En el morter piquem els alls, les nous i les ametlles, afegim la farina, li agreguem aigua i tot ho afegim a la cassola, posar la sal necessària i el pebre negre i ho deixem a foc molt lent fins que el conill quedi cuit.
Quan faltin uns deu minuts perquè estigui cuit del tot, afegim els cargols, prèviament bullits amb sal.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se