Spaghetti a l'estil llenyataire

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu la ceba i tallar-la a rodanxes fines.
Posar-la en una paella o cassola amb 2 o 3 cullerades d'oli i ofegar a foc lent.
Afegir la tonyina esmicolada i, passats uns minuts, afegir els xampinyons tallats per la meitat, una punta de bitxo i el glaçó de brou esmicolat.
Coure lentament perquè s'espesseixi, mentrestant fregir els carbassons, tallats a trossos, en abundant oli i posar-los sobre un full de paper absorbent perquè absorbeixin l'excés de greix.
Incorporar-los a la salsa, juntament amb les olives.
Deixar reposar aquesta salsa unes hores.
A l'hora del menjar, bullir els spaghuetti en abundant aigua amb sal.
Escórrer i condimentar amb la salsa que s'haurà escalfat prèviament.
Servir ben calents


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se