Spaghetti a l'estil llenyataire
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti
- Una llauna de tonyina de 90 gr.,
- Una llauna de xampinyons de 250 gr.,
- Olives sense pinyol,
- Carbassons,
- 1 glaçó de brou de carn,
- Oli,
- 1 bitxo i
- 1 ceba.
Elaboració
Peleu la ceba i tallar-la a rodanxes fines.
Posar-la en una paella o cassola amb 2 o 3 cullerades d'oli i ofegar a foc lent.
Afegir la tonyina esmicolada i, passats uns minuts, afegir els xampinyons tallats per la meitat, una punta de bitxo i el glaçó de brou esmicolat.
Coure lentament perquè s'espesseixi, mentrestant fregir els carbassons, tallats a trossos, en abundant oli i posar-los sobre un full de paper absorbent perquè absorbeixin l'excés de greix.
Incorporar-los a la salsa, juntament amb les olives.
Deixar reposar aquesta salsa unes hores.
A l'hora del menjar, bullir els spaghuetti en abundant aigua amb sal.
Escórrer i condimentar amb la salsa que s'haurà escalfat prèviament.
Servir ben calents
Comparteix aquesta recepta: