Emparedats de sardina

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Demaneu a la peixateria que us netegin i us preparen les sardines obertes com
un ventall, sense espina ni cap. Talleu la cansalada a daus i salteu-la en una
paella antiadherent sense oli, quan estigui daurada, retireu-la i escorreu-la
a sobre d'un paper absorbent. Aprofiteu el greix de la paella per ofegar el gra
d'all, tallat en daus, amb el tomaquet fregit i el julivert picat. Afegiu-hi el
bacó, mescleu-ho bé i reserveu-ho. Estengueu una petita quantitat d'aquesta mescla
a sobre d'una sardina, tapeu-ho amb una altra sardina, enfarineu i retireu el que
sobri. Feu-ho amb totes les sardines. Després, bateu l'ou i arrebosseu-hi les
sardines.
Fregiu-les en oli calent fins que comencin a enrossir-se, retireu-les i escorreu-les
a sobre d'un paper absorbent

Notes

Es pot servir aquest plat amb unes fulles d'enciam o troçets de cebolli


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se