Emparedats de sardina

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 16 o 20 sardines
  • 8 cullerades de tomaquet fregit
  • 4 talls de cansalada fumada
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat
  • Sal, farina
  • Oli d'oliva
  • 1 ou

4 racions

Elaboració

Demaneu a la peixateria que us netegin i us preparen les sardines obertes com
un ventall, sense espina ni cap. Talleu la cansalada a daus i salteu-la en una
paella antiadherent sense oli, quan estigui daurada, retireu-la i escorreu-la
a sobre d'un paper absorbent. Aprofiteu el greix de la paella per ofegar el gra
d'all, tallat en daus, amb el tomaquet fregit i el julivert picat. Afegiu-hi el
bacó, mescleu-ho bé i reserveu-ho. Estengueu una petita quantitat d'aquesta mescla
a sobre d'una sardina, tapeu-ho amb una altra sardina, enfarineu i retireu el que
sobri. Feu-ho amb totes les sardines. Després, bateu l'ou i arrebosseu-hi les
sardines.
Fregiu-les en oli calent fins que comencin a enrossir-se, retireu-les i escorreu-les
a sobre d'un paper absorbent

Notes

Es pot servir aquest plat amb unes fulles d'enciam o troçets de cebolli


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: