Spaghetti a la marinera
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti,
- 5 anxoves en sal,
- 1 decilitre d'oli d'oliva,
- 500 grams de tomàquet madur,
- 3 grans d'all,
- 1 ramet de julivert,
- Sal i pebre.
Elaboració
Dessalar les anxoves, treure les espines i tallar-les a trossos grans.
Sofregir amb l'all i el julivert picat.
Quan l'all comenci a daurar, afegir el tomàquet.
Coure a foc lent uns 15 minuts, abans de retirar del foc afegir pebre recent mòlt.
Coure la pasta al dente en aigua lleugerament salada, escórrer i abocar a la cassola de la salsa, barrejar bé perquè agafi gust.
Passar-la a una safata de servir, escampant per sobre abundant julivert picat fi. Servir ben calent
Comparteix aquesta recepta: