Spaghetti a la marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Dessalar les anxoves, treure les espines i tallar-les a trossos grans.
Sofregir amb l'all i el julivert picat.
Quan l'all comenci a daurar, afegir el tomàquet.
Coure a foc lent uns 15 minuts, abans de retirar del foc afegir pebre recent mòlt.
Coure la pasta al dente en aigua lleugerament salada, escórrer i abocar a la cassola de la salsa, barrejar bé perquè agafi gust.
Passar-la a una safata de servir, escampant per sobre abundant julivert picat fi. Servir ben calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se