Spaghetti del senyor Camilo

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en abundant aigua lleugerament salada, remoure de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, passar per la trituradora, tot junt, la cansalada, les verdures i les herbes aromàtiques.
En una cassola, sofregir amb l'oli, la picada de verdures i cansalada, a foc molt baix.
Quan comenci a daurar, afegir el pernil tallat en tira fines.
Ajustar de sal i retirar del foc.
Quan la pasta estigui al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir, condimentar amb la salsa anteriorment preparada i escampar per sobre pebre recent mòlt.
Servir a taula ben calent, amb formatge ratllat a part.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se