Spaghetti amb fetgets de pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, ofegar en oli i mantega, les verdures picades finament, quan la ceba comenci a daurar, afegir els fetgets tallats a trossets.
Condimentar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi, quan s'evapori, afegir el puré de tomàquet, diluït en una mica d'aigua calenta, coure a foc lent durant uns 20 minuts, retirar del foc i reservar.
Coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant.
Quan estigui cuita al dente, escórrer-la i abocar en una safata de servir, condimentar amb la salsa de fetgets calenta i servir de seguida amb formatge ratllat a part


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se