Nous garapinyades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola d'alumini, posem: l'aigua, les nous, i el sucre. A foc mitjà, anem remenant amb l'ajud d'una espàtula de fusta, sense parar.
Quan comença a espategar, ho traiem del foc sense deixar de remenar.
Tot seguit, ho tornem a posar al foc, sempre, sense deixar de remenar. Ho tornem a treure, i així, fins que el sucre és sec. Untem el marbre de la cuina amb oli, i estenem les nous ben escampades, fins que són fredes, i ja les tenim llestes.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se