Broquil bullit, amb mogetes del ganxet, i sardina de la costa fregida

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb: aigua,sal, i un raig de suc de llimona, posem a bullir el bròquil, tallat a botonets.
Un cop cuit el bròqui, l'escorrem, i el repartim en els plats hon el servirem.
Escampem pel damunt, un grapat de mongetes del ganxet bullides, i ho reservem.
A part, netegem les sardines, els hi traiem el cap i la espina central, i les fregim amb oli d'oliva. Quan són fregides, en posem una en cada plat, damunt del bròquil, i reguem el bròquil i les mongetes, amb una mica de l'oli de fregir les sardines, i ja ho tenim llest, per treure a taula.

40min

Notes

Aquest plat, tant el podem fer amb bròquil fresc, com congelat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se