Pasta al forn amb bacallà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Unta amb mantega una font per forn, posa-hi el peix, tapa amb la llet i afegeix la fulla de llorer i les baies de ginebre, tapa i cou durant 15 minuts al forn.
Abans que el peix estigui cuit, porta aigua salada a ebullició, afegeix la pasta, porta de nou a ebullició i deixa que cogui fins que estigui al dente.
Mentrestan treu el peix del forn però no ho apaguis, aboca el líquid de cocció en una gerra, procurant no trencar els talls de peix, rebutja el llorer i el ginebre.
Aixafa els ous durs amb una forquilla i reserva'ls.
Fon la mantega en un cassó, incorpora la farina i deixa daurar uns instants, sense deixar de remenar, retira el cassó del foc i incorpora, a poc a poc, el líquid de la cooccion reservat, torna a posar el cassó al foc i assaona amb caiena, sal i pebre, afegeix el suc de llimona, la nata, el julivert i l'ou xafat, cou el conjunt 2 minuts sense deixar de remenar.
Escorre la pasta i distribueix-sobre el peix, aboca la salsa per sobre i s'enforna 10 minuts.
Serveix el plat de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se